Handleidingen

Op deze pagina kunt u de handleidingen vinden van verschillende cv-ketels en regelingen. Klik op de afbeelding om verder te gaan naar de gewenste handleiding. 

Nefit

CV-ketels
Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmteoplossingen. Inmiddels is Nefit al meer dan dertig jaar het meest verkochte merk HR-ketels.

TrendLine HRC25 & HRC30
TopLine II
TopLine HR70 & HR100
ProLine NxT
ProLine HR


Thermostaten
De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger en comfortabeler stookt.

ModuLine Easy
ModuLine 100
ModuLine 200
ModuLine 300
ModuLine 400
ModuLine 1000

Remeha

CV-ketels
De CV-ketels van Remeha voorzien in elke behoefte op een energiezuinige wijze. Met meer dan 80 jaar ervaring met CV-ketels kiest u voor betrouwbaarheid.

Avanta 24c, 28c, 35c
Calenta 25s, 28c, 35s, 40c
Calenta CW6-40L


Thermostaten
De iSense is een thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik. Het intuïtieve karakter van de iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop is eenieder in staat om snel en makkelijk bekend te raken met de mogelijkheden van de iSense.

iSense

Honeywell

Thermostaten
Voor elke woonwens is er een Honeywell Round. Universeel toepasbaar op elke ketel en met de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van Honeywell mag verwachten. Met de eenvoudige bediening heeft u altijd het gewenste comfort, binnen een handomdraai.

Round Modulation Plus
Round Connected Modulation
Round Connected Wireless


Zoneregeling
Met zoneregeling regelt u de verwarming per kamer. Zo heeft u overal de juiste temperatuur; op de juiste plek, op het juiste moment.

Evohome