Warmtepompen, zonneboilers, WTW-systemen ...

Duurzame oplossingen

Beekmans Installaties is het vertrouwde adres voor al uw duurzame oplossingen in huis en op de werkvloer. Onze vakmensen dragen zorg voor de plaatsing en installatie van warmtepompen, zonneboilers en WTW-systemen. Moderne voorzieningen die u helpen bij de besparing op energie en een duurzaam steentje bijdragen aan een schonere wereld en een beter (woon- en werk-)klimaat.

Beekmans Installaties kiest voor een hoogwaardige A-kwaliteit WTW-systemen met een uitstekend rendement en goede service. Een deskundig en gratis adviesgesprek aan huis levert altijd de beste oplossing op. We besteden veel aandacht aan de wijze van plaatsing en het wegwerken van kabels en leidingen. De installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen.

Gas, water, Riolering, Lood en zinkwerk ...

Loodgieterswerk

Gas en water
Beekmans Installaties is een erkend gastechnisch en watertechnisch installateur. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om alle installatiewerkzaamheden uit te voeren. Al onze installaties voldoen aan de vereiste keurmerken en wettelijke voorschriften.

Riolering
Bij riolering denken de meeste mensen aan afvoerbuizen voor afvalwater of regenwater. Vaak zie je die buizen niet en je kunt er niet zomaar bij komen. Het is daarom belangrijk om rioleringen goed aan te leggen. Beekmans Installaties gebruikt uitsluitend goedgekeurde materialen en leggen ze volgens de wettelijke voorschriften.

Sanitair
Wij zorgen voor de complete installatie van uw nieuwe sanitair. Wij werken samen met bekende leverancier zoals o.a. Plieger, Grohe, Sphinx, Duravit, Villeroy & Boch, Sealskin. 

Dakbedekking
Beekmans Installaties is erkend dakdekker voor zowel bitumen, als kunststof dakbedekkingen. Zowel nieuwe daken, als renovatie van bestaande daken worden door ons bedrijf vakkundig uitgevoerd. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de opbouw, en de eventuele isolatie van de dakbedekking, en de wijze van waterafvoer en dakrandafwerking. Afhankelijk van de situatie verlenen wij 10 of 15 jaar verzekerde garantie.

Lood- en zinkwerk
Bewerking van lood, koper en zink is vaak ambachtelijk werk. Beekmans Installaties fabriceert alles wat niet standaard leverbaar is in de eigen werkplaats.

Verwarming, Ventilatie, Stofzuiginstallaties ...

Installaties

Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing en plaatsen installaties van groot tot klein. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en het plaatsen van de installatie en advies over de beste oplossing. Wij gebruiken de nieuwste technieken en materialen in ons bedrijf, daarvoor volgen wij alle ontwikkelingen in de installatietechniek.

Verwarming
Beekmans levert en installeert centrale verwarming in allerlei uitvoeringen. Cv-ketels, radiatoren, wand- en vloerverwarming en lokale verwarming.

Mechanische ventilatie
Een raam dat open kan is al een vorm van ventilatie. In ruimtes waar geen raam open kan, kunt u kiezen voor mechanische ventilatie. Een ventilator blaast dan de vuile en vochtige lucht naar buiten. Meestal via een afvoerkanaal.

Gebalanceerde ventilatie
Gebalanceerde ventilatie is een systeem dat gelijktijdig frisse lucht toevoert en vuile lucht afvoert. Hierbij is het ook mogelijk om warmte uit de afvoerlucht terug te winnen. Met die warmte wordt de frisse lucht verwarmd. Dat gebeurt met een speciale techniek zodat frisse en oude lucht gescheiden blijven. Met deze techniek blijft 90% van de warmte behouden en bespaart u veel energie.

Stofzuiginstallaties
Wij plaatsen een centraal stofzuigsysteem in een geschikte ruimte. De centrale stofzuiger heeft een filter en een grote stofzak of een stofcontainer voor langdurig gebruik. Plaatsing is mogelijk in nieuwbouw en bestaande woningen.

Brandbestrijding
Beekmans Installaties installeert alle soorten brandblusmiddelen voor bedrijven en particulieren. Onze brandbestrijdingsmiddelen voldoen aan alle eisen. Wij leveren en plaatsen brandslanghaspels voor werkruimtes, brandslangkasten voor ruimtes zoals een winkel of kantoor en brandblussers zoals poeder- of schuimblussers.

Rioleringstechnieken, verwarming, perslucht ...

Industrieel

Rioleringstechnieken


Verwarming
Luchtverwarming kan gedaan worden met direct en/of indirect gestookte heaters. Dit is een snelle manier van opwarmen. Met direct gestookt wordt ervan uitgegaan dat de brandstof (aardgas of propaangas) in de wisselaar van het toestel wordt verbrand. Met indirect gestookt wordt de warmte elders opgewekt, bijvoorbeeld met een cv-ketel. In stralingsverwarming zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Bij stralingsverwarming kan ook worden gekozen voor indirect of direct gestookt.
 
Perslucht
Perslucht is samengeperste lucht en kan onder andere worden gebruikt om motoren, machines en gereedschappen mee aan te drijven of onderdelen mee schoon te blazen. Bij Beekmans Installaties kunt u ook terecht voor persluchtinstallaties. Wij kunnen zorgen voor persluchtleidingen in nieuwbouw en uitbreidingen of aanpassingen aan uw persluchtleidingen. 

onderhoud cv ketel, onderhoud daken ...

Service & Onderhoud

Door een regelmatige controle van onze medewerkers, worden eventuele CV ketel problemen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen wij deze voorkomen. U kunt voor alle bekende merken bij Beekmans Installaties terecht. Wij zijn gespecialiseerd in Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant, AWB en Radson.

Onderhoud cv-ketel
Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk. Dan zit u er het hele jaar warmpjes bij. Wij hebben een voordelig abonnement voor het onderhoud van cv-ketels in woonhuizen.
 
Onderhoud daken en goten
Daken en goten staan het hele jaar bloot aan zon, regen en wind. Stof, bladeren en ander vuil komen erop terecht. Jaarlijks onderhoud is belangrijk. Zo voorkomt u dat er verstoppingen en lekkages ontstaan.

Extra service
Komt het u slecht uit om overdag thuis te blijven voor onze monteur? Hij kan ook in de avonduren of op zaterdag bij u langskomen. Voor deze extra service betaalt u slechts een kleine meerprijs.